På väg 

Nu har vi lättat ankar och lämnat Göteborgs hamn. Kaptenen håller mot Kiel. Hoppas jag. Det var lite drygt innan vi kunde köra på färjan. Rullade en bit, den blev vi stående i nästan 45 minuter. Vet inte vad det berodde på och vi började bli hungriga.  Vi hade bokat bord i en av färjans restauranger till kl 18 Det rullade i allafall på så vi kom precis i tid till kl 18 Nu har vi ätit en mycket god buffé och sitter och lyssnar på lite livemusik. 

I morgon ca kl 9 kör vi iland i Kiel. Sen får vi se vad de tyska autobahn har att bjuda på en fredag 

14 reaktioner till “På väg 

  1. Vi kan bara önska er all lycka till på resan. Själva skulle vi ha åkt i morgon fredag kväll. Nu hoppas vi på en kort resa om tre veckor. En solskenskram

  2. Nu bär det iväg för er och vi hänger också med här hemifrån hihihi
    Trevlig resa
    Kram

Kommentarer är stängda.