Städning och andra förberedelser

Vi kom hem från Öland i lördagseftermiddag. Även här hemma hade vi ett fantastiskt sommarväder. Kanske till och med lite för varmt? Söndagen ägnades nämligen åt städning och en hel del plockande. Hela husbilen städades ren från den gula tunna hinna med pollen som har blåst in genom öppna fönster. Det var damm överallt. 

Vi körde också några tvättmaskiner och bäddade rent med nya lakan och handdukar. Vi inventerade klädförråden och kollade vilka sommarkläder som ska med på nästa resa. Passar denna kjol eller har den krympt i vinter? Måste jag köpa ny bikini? Det blev lite blandat av gammalt och nytt som kommer att packas med. 

Vi satt också och kikade på kartan. Hela Europa ligger framför oss och det vi bestämt vet är färjan iväg från Sverige. Den är bokad. Sedan har vi en grov plan men om den kommer att hålla eller om det blir nåt helt annat, det vet vi inte. Nånstans ska vi träffa våra Uppsalavänner som redan varit på rull i snart en månad. De ringde nämligen och ville ha lite Gevaliakaffe och hårt bröd 🙂 

12 reaktioner till “Städning och andra förberedelser

 1. Vi behöver inte städa våran nya Bobil än,bara skölja av utsidan 🙂
  Vad härligt att planera sommarresan för er 🙂

  Ha det gott i regnet…..Kram

 2. Jag blev också grundligt städad, som vanligt när jag kom hem i söndags. Gott för ägarna att bara kunna ta mig på ny tur när det blir fredag. Kram

 3. Visst är detta gula ett elände som lägger sig överallt, blir som en gegga när man torkar på bord.
  Härligt att ge sig iväg och inte behöva hålla sig efter en speciell rutt, utan ta dagen som den kommer och åka dit näsan pekar.
  Kram

 4. Kaffe och knäckebröd är ett måste. Nu när vi var till England tog kaffet slut tur att det finns Lidl.
  Så klart köpte jag fel en gång kom hem med sådant till kaffeautomater men till slut hittade vi.

Kommentarer är stängda.