Kårehamn 

Igår kväll kom vi till Öland och Kårehamn. Här trivs vi otroligt bra. Det finns som tre ställen att stå på. Dels vid toalett / dusch på grusunderlag och el. Ute på piren, med el. Och så ute på udden med gräs och utan el. Platserna kostar 160:- ink el och utsikten är suverän.  Servicehuset är fräscht och det finns även dusch.  Det bästa med Kårehamn är nog Kårehamns Fisk och Kök. Vi köpte inlagd strömming till lunch och ett par egna sillinläggningar. 

 

I kväll besökte vi restaurangen.  Att de serverar bra mat  det vet vi sedan tidigare. Ostronen var mums, med ett glas Prosecco och varmrätten blev Fisksoppa med aioli med ett glas vitt. Hur gott som helst!  

I morgon rullar vi vidare och vad som händer får vi se då, för i morgon är en annan dag. 


14 reaktioner på ”Kårehamn 

  1. Visst är de duktiga och det är verkligen trevligt att äta en bit mat där! Men 10: för kaffe på maten kändes opassande, samt lite annat som jag inte vill skriva om. Ha det gott!

  2. Såg verkligen superfint ut där! Fast det vete tusan om jag skulle vilja stå på piren… Blir alltid nervös när det är kanter i närheten 😉

    Ha en fortsatt härlig helg!

  3. Hej! Är ni på väg söderöver? Till mina trakter kanske? Husbilslivet verkar härligt, att kunna stanna precis var man vill och hur länge man vill….

    1. Hej Franska Fikon. Kul att just du kikar in hos mej! Nej vi kommer inte neråt Skåne nu utan satsar på Frankrike inom en snar framtid. Husbilslivet är härligt och man far dit näsan pekar. Eller solen skiner

      1. Fast med mina trakter menade jag Languedoc….vi är ju litet här och litet där. Fick för mig att vi haft kontakt tidigare om det – ha en härlig tur vart ni än vänder näsan. Det ska bli spännande att se var ni hamnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.