Besök i Hätte 

I torsdagskväll kom våra goda vänner Hasse och Maria på besök. De är på väg hemåt efter ännu en övervintringsresa Spanien /Portugal. Väldigt roligt att träffas igen. Vi åt moules frites på kvällen och vi hade förstås mycket att prata om. Fredagsmorgonen blev lite halvsen och sedan åkte vi upp på stan en vända. Gick lite i affärer och åt en god buffélunch på Golden Thai. 

Vi tog också en tur till Hembygsdparken och njöt av alla vitsippor 

 Under eftermiddagen satt vi ute eftersom det vart ganska mycket sol, men då fort nån av oss lättade på rumpan, blåste stolen eller stolsdynan iväg…. Kvällen tillbringades inne i deras fina Carthago och där lyssnade vi bland annat på haglet som föll, några åskknallar och naturligtvis deras reseminnen 

Idag vaknar vi upp till en solig men fortfarande väldigt blåsig dag så vi får se hur resten av helgen ter sig. 

16 reaktioner till “Besök i Hätte 

 1. Vitsippor-landen är så fina när det är vitt överallt. Här i Stockholm blåser det likadant, nästan så jag trillar omkull..😀. Önskar en fortsatt trevlig helg!

  1. Eftersom vitsipporna kommit, måste ju ändå våren vara på väg trots blåst och kyla
   Detsamma till er 😀

  1. Tur att det smälter undan fort. Annars tycker jag det ska bli lite varmare nu! Ja vi har det bra i Hätte
   Kram

  1. Hätte är en väldigt trevlig och välskött camping. Vi har för närvarande en årsplats där, men rullar om och när vi vill ändå. Vintern står vi stilla där, eftersom vi inte har vinterdäck.
   Välkomna på besök nångång 😀

Kommentarer är stängda.