Wohnmobil-Oase-Berlin

En ny ställplats har öppnat i Berlin. Tidigare har ju Berlin-Mitte funnits men den stängde vid årsskiftet 2015-16 (tror jag) Nu finns därför Wohnmobil-Oase istället. Den ligger lite i utkanten men det verkar ändå vara hyfsat enkelt att ta sig in till de centrala delarna av Berlin. Vi har inte besökt ställplatsen men Berlin kan vi rekommendera!

Deras hemsida hittar du här De finns också med sin sida på Facebook

8 reaktioner till “Wohnmobil-Oase-Berlin

  1. Tack för tipset! Besökte Berlin förra året och stod hyfsat centralt på ställplats. Hoppas många fler städer tar efter detta

    1. Centrala ställplatser i städerna är väldigt bra. All turistnäring gynnas ju av oss husbilist-turister. Det verkar som om man kan besöka Berlin med cykel från ovanstående ställplats och Berlin är enkelt och säkert att cykla i, tyckte vi när vi var där.

  2. Håller med om att Berlin är en toppenstad. Vi har bara flugit dit, men det kanske kan bli någon tur dit så småningom.

Kommentarer är stängda.