Påsk i Dalarna 

I skärtorsdag fiskade jag upp käre maken efter jobbet och så for vi norrut.  Målet var Mockfjärd. Där bor ju vår äldsta dotter Ida och hennes Daniel. Jag hade ju födelsedag den dagen så vi mumsade lite gott till kaffet efter vägen.  Vädret var helt ok utan någon halka.  Det var också mindre trafik än väntat. 

När vi vaknade på Långfredagen var marken vit. Det kom ganska rejält med snö men under dagen blev det som och fint. Vår andra dotter Elin kom lagom till lunch, från Södertälje. Tyvärr var hennes Hampus tvungen att arbeta så han kunde inte följa med. Vi spelade några partier Carcassonne, tog en promenad och hade det hur trevligt som helst. Jag blev också uppvaktad med blommor och ett stort paket. Nu var det inte en katt där i (hon hoppade i så fort hon kunde)  utan jag fick mej en fritös.  Och en fantastisk middag på tapasrestaurangen Pinchos i Borlänge på kvällen. 

Idag gick vi ner till Dalälven och kikade lite innan vi for hemåt igen.  
Nu har vi återvänt till vår plats på  Hätte Camping och fortsätter mysande här själva 

11 reaktioner till “Påsk i Dalarna 

 1. Grattis, snart en vecka för sent! Så mycket snö såg inte roligt ut. just denna tiden. Själv har jag har inte kommit ut på nätet förrän nu. Jag har hittat en plats vid ett fönster i gäststuga.

  1. Tack 😀
   Som tur är var, blev det plusgrader på dagen och vägarna blev bara igen. Utan internet har du haft mycket tid för annat 😀
   Kram

 2. Vilken härlig påsk ni har haft – och grattis på födelsedagen i efterskott 🙂

  Typiskt katter – kan inte låta bli lådor och kassar 😀

  1. Tack snälla 🙂 Ja kattor är bra roliga, tyvärr blev det ingen blid på henne när hon fastnade i en papperskasses handtag – det såg för roligt ut 😀

Kommentarer är stängda.