Kattliv 

De senaste veckorna har det varit mycket kattprat här. Vi har inte skaffat katt, men båda våra döttrar har. För två veckor sedan flyttade Sven och Elsa in till Elin och Hampus.

 Två stycken sötisar på 15 veckor.Sven och Elsa överst till vänster, där Elsa är den som har mest vitt på sig. Tyvärr blev lyckan kortvarig då lilla Elsa avled efter bara 6 dagar,  i ett medfött fel de inte fått vetskap om. Stor sorg förstås. Sven blev ledsen och låg gärna i famnen med benen upp… 

Igår blev det dock full fart hos dem igen för då flyttade lilla Sixten, 12 veckor, in. 

 Sven till vänster och Sixten till höger.  De är ganska lika varandra. Och om ytterligare en dryg vecka kommer lilla Saffran att vara flyttfärdig och flyttar då hem till Ida och Daniel. Då är hon 12 v och kommer till dem som en Alla-hjärtansdagsgåva. Hon är en liten saffransgul ulltuss och förstås vansinnigt söt, hon med 

 Vi som alltid varit ”hundmänniskor” har nu fått lära oss en massa om katter istället. Och det är mysigt. 

16 reaktioner till “Kattliv 

  1. Säger man nåt annat ljuger man, för visst smälter hjärtat för små sötingar. Återstå att se vad man tycker om dem, om 15-20 år 😉

 1. Vi har bara haft hund tidigare, men när lille Mio kom in i vårt liv för ett par år sedan måste vi säga att det är väldigt roligt med katt också. Speciellt roligt är det att studera samvaron och ”spelet” mellan Elsa och Mio – dom är inte som hund och katt…

  1. Det måste vara roligt att ha både hund och katt. Kan tänka mej att det är både roligt och intressant att studera deras beteenden i olika situationer 🙂

 2. Jag är en av de största djurvänner som finns. Denna kärlek till djuren, omfattar dock inte ”Rovdjur”. Jag hatar dessa djur, som sitter under vårt fågelbord och vaktar på våra fåglar. Jag kastar snöbollar på dem när det går, men efter en stund sitter dessa odjur där igen.
  Kram

  1. Då är det viktigt att ägarna håller ordning på katterna för det är inte roligt att ha oinbjudna gäster i trädgården. Nu vet jag med bestämdhet att ovanstående missar kommer att vara ordentligt kopplade om de går ut och det känns bra. Håll med om att de är söta 🙂
   Kram

 3. Såå otroligt söta katter. En Saffran har jag alltid velat ha. Saknar våra katter när jag ser bilderna.
  Kram

 4. Vårt första ”barnbarn” blev oxå en innekatt, Chilou the kitten, med eget Instagram konto 🙄. Men han är uppfostrad som en hund, sitter och väntar på maten och ett varsågod 😂 Men måste säga att han är söt och fungerar även för allergiker 😁

Kommentarer är stängda.