Fredagslugn

Jag var uppe med tuppen i morse. Allt för att vinka av Ida och Daniel. Dom gjorde en tur till Gula Huset idag. De tycker vi har så nära dit. De for som sagt tidigt och var framme en stund innan de öppnade. Då var det inte mycket folk där.  Men det fylldes på,  timme för timme och vid lunch var det trångt. Själv var jag hemma. Inte läge att åka dit och trängas, tycker jag. När de kom tillbaka, var de trötta men nöjda.


Sedan mumsade vi på lite taco och nu har vi slagit oss ner i soffan för att se alla Svenska Hjältar 

6 reaktioner till “Fredagslugn

  1. Jag tog också lite fredagslugn idag och gick hem redan vid 16- tiden. Sov en kvart, sedan satte jag upp lite ljusslingor i trädgården, fyllde på fågelbordet, vittjade en rättfälla på vinden och sedan tände jag i spisen och väntade på Birgitta som kom till slut.
    Kram & Må gott

    1. Att gå hem vid den tiden gjorde du alldeles rätt i tycker jag. Lite småpyssel för att sen få mysa framför brasan låter alldeles förträffligt!
      Kram till er

Kommentarer är stängda.