Lillejul 

Eftersom Ida och hennes Daniel inte har möjlighet att komma hit över själva juldagarna så jag vi firat jul i helgen. Vi har myst, lyssnat på julmusik, tindrat ikapp med granen, spelat spel och ätit julmat. Och delat julklappar förstås. Göran och jag fick en härlig delikatesskorg med en massa gott i. En perfekt julklapp eftersom vi har alla saker vi behöver och dessutom tycker vi ju om ostar och annat smått och gott. Ätbara klappar är bäst.  Jag fick också en fick-ordbok. Bra format på den för jag lär säkert ha den med på våra kommande semestrar. Trevligt fjärde advent på er!

13 reaktioner till “Lillejul 

 1. Matjulklappar är perfekt. Mina ägare har önskat sig presentkort på olika hotellkedjor då de brukar gå ut på helgen och äta frukost i staden vi besöker.

  1. Presentkort och mat är så perfekta klappar och presenter och jag tror att vi är många som tycker det. Smart att hitta presentkort på hotellkedjor – det tipset tackar jag för 🙂

 2. Det är lika roligt utan massor av julklappar. Gemenskapen är så mycket viktigare.
  Våra barnbarn däremot brukar drunkna i klappar.
  Det är roligt att bara sitta och titta på dem och höra deras förtjusning.
  Kram & Må gott

  1. Med mindre barn runtomkring, blir det ju naturligtvis mycket mera klappar. Att se deras ögon som tindrar är ren glädje. Gemenskapen också – den är ren glädje och värme och jag skulle inte klara mej utan den! Julklappar däremot går alldeles utmärkt att klara sig utan
   Kram

  1. Vi har ju allt materiellt vi behöver och skåpen är fulla. Klappar som jag verkligen kan njuta av och sen inte tar nån plats i skåpen är ju perfekta 🙂
   Detsamma till er

Kommentarer är stängda.