Glädje 

Jag brukar säga ”har man lite att vara glad över kan man glädjas över mycket” Idag har jag faktiskt mycket att vara glad över. Först ramlade det in ett handgjort kort, med en krya-hälsning (Tack snälla!) sedan kom Ida och hennes Daniel. Vi träffades nere på stan för lunch på Golden Thai. Det var så roligt att ses och gott att äta, att det inte blev några bilder. Nu ska vi mysa några dagar tillsammans och tjuvstarta julfirandet med lille-jul i helgen. 

10 reaktioner till “Glädje 

  1. Själv är jag så glad varje morgon jag vaknar. Tänk att jag får leva, vara pigg, frisk och att kunna jobba. När jag ser bilderna från Aleppo blir jag ännu gladare. Vad mycket vi har att vara glada över. Att vi har det så BRA, när så många miljoner människor jorden över lider. Kram & Krya på dig

    1. Visst har vi det bra till skillnad mot många andra. Vi har ganska många ensamkommande barn från Afganistan i vår närhet och även familjer från Aleppo och det är gott att lära känna dem.
      Tack och kram

      1. Vi har sedan en dryg månad, en anställd servicetekniker, som flydde med familjen från just från Aleppo. Där hade han ett eget företag, som sålde och servade espressomaskiner på restauranger. Gissa vad han jobbar med hos oss?

Kommentarer är stängda.