Glädje 

Jag brukar säga ”har man lite att vara glad över kan man glädjas över mycket” Idag har jag faktiskt mycket att vara glad över. Först ramlade det in ett handgjort kort, med en krya-hälsning (Tack snälla!) sedan kom Ida och hennes Daniel. Vi träffades nere på stan för lunch på Golden Thai. Det var så roligt att ses och gott att äta, att det inte blev några bilder. Nu ska vi mysa några dagar tillsammans och tjuvstarta julfirandet med lille-jul i helgen. 


10 reaktioner på ”Glädje 

  1. Själv är jag så glad varje morgon jag vaknar. Tänk att jag får leva, vara pigg, frisk och att kunna jobba. När jag ser bilderna från Aleppo blir jag ännu gladare. Vad mycket vi har att vara glada över. Att vi har det så BRA, när så många miljoner människor jorden över lider. Kram & Krya på dig

    1. Visst har vi det bra till skillnad mot många andra. Vi har ganska många ensamkommande barn från Afganistan i vår närhet och även familjer från Aleppo och det är gott att lära känna dem.
      Tack och kram

      1. Vi har sedan en dryg månad, en anställd servicetekniker, som flydde med familjen från just från Aleppo. Där hade han ett eget företag, som sålde och servade espressomaskiner på restauranger. Gissa vad han jobbar med hos oss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.