Ny lur

Som du kanske sett, så for min mobil i golvet och sprack sönder. Jag gick in till butiken jag köpt den i och frågade om det gick att laga. Och visst – skärmen skulle kosta ca 2500.- att byta och kameran som också dog, skulle troligen kosta runt 1000.- att fixa. I det läget är det ganska enkelt att bestämma sig för en ny telefon. Så blev det. Jag håller kvar vid Sony Xperia eftersom jag värdesätter den långa standby-och taltiden innan den behöver laddas. Nu vet jag att någon av mina läsare protesterar och tycker jag är knäpp som inte köpte en Ajfån. Jag har haft flera sådana via jobbet men aldrig riktigt varit överens med dem. Trots att det varit olika modeller. Lite synd faktiskt eftersom jag tycker mycket om min Mac och kan inte tänka mig en PC igen
Nåväl – jag kämpade hela kvällen med att få in appar och allt. Så ringer det  och den som ringer hör inte vad jag säger. Det ekar och låter jättekonstigt. Jaha – det blir en ny tur till butiken, som konstaterar att det är nåt fel på den nya luren. Tack butiken, jag fick en ny på direkten. Hem och börja om med att installera om alla appar. Igen. Nu är dock allting på plats och jag lovar att jag aldrig mer ska tappa en telefon 🙂 xperia-z5-compact-gallery-02-desktop-ab0c3914e41e0c7c6fceed5ebcecac2d

12 reaktioner till “Ny lur

  1. Våra mobiler gick inte längre att uppdatera, strax innan semestern Nya inhandlades och likadana, enklast så då kan vi hjälpa varandra hihi Den här gången testade vi att köpa just Ajfån som du skrev hihi Måste erkänna att våra Xperia var mycket enklare Det här är krångligt o inte lätt med bilder till datorn Hoppas det är en inskolning för oss bara och att vi lär oss
    Lycka till
    Kram

  2. Har också tappat min och har sprickor nästan över allt. Men den funkar. Vi har ett tjugo tal av ”originalmodellen”. Niklas vill inte ha kopior, som han säger. Jag tycker den är busenkel. Jag använder min mest att läsa texttv och ett och annat sms. Någon enstaka gång ringer det i den eller så ringer jag.
    Kram

  3. Det gäller att hitta det man trivs med! Jag gillar Ajfån men inte Mac (provade några månader, men sålde den på Blocket när jag blev galen, haha)

Kommentarer är stängda.