Romplanering

Helgen har varit jätteskön. Vi har mest bara myst med vår yngsta dotter som hälsat på. Ätit gott, suttit i solen och bara haft det bra.. Tyvärr blir det inga bilder eftersom min mobil for i golvet med dunder och brak. Både skärm och kamera brakade ihop…..

Idag har vi kollat lite inför vår Romresa, bla bokat ”gå-före-kön-biljetter” till Vatikanmuseerna, Sixtinska Kapellet och St Peterskyrkan. Det ska bli spännande att se all historia och vackra byggnader i verklighet. Ett par sköna skor och någon vattenflaska, så tar vi oss an detta kulturhistoriska område.

skarmavbild-2016-09-19-kl-18-43-51


16 reaktioner på ”Romplanering

 1. Trevligt med reseplanering 🙂 Själva har vi inte kommit så långt på det området ännu, men kanske dags att börja 🙂 För vår del blir det dock med husbil mot något land….Tyskland och kanske mot Polen….beror mycket på vädret fram över. Ha det gott!

 2. Vi gick i ”änglar och demoner”s spår när vi var i Rom. Ett kul sätt att flanera runt, vi såg massor av platser vi kanske annars inte gått till och massor av kyrkor vi definitivt inte hade besökt annars.
  Det finns en lite kannibalisk kyrka där man dekorerat hela kyrkan med människoben, fanns inget annat ställe att lägga de på…🙄
  Hoppas ni får en skön o givande resa!😎
  Lycka till med ny mobil oxå… 😳

 3. Mysigt hela Rom är som ett enda stort museum. Vart man än går finns det saker att titta på. Ni kommer få det härligt, ha bara rätt klädsel på, inga shorts varken man/kvinna hos Påven😀
  Kram

 4. Ni kommer få en fantastisk resa. Det finns massor att upptäcka. Har varit där många gånger, men jag har kvar en hel del att titta på.

Kommentarer är stängda.