Veckan som gick

Veckan efter Elmia har (som många andra veckor) försvunnit i ett rasande tempo. I tisdags åkte vi ut till husbilen och åt kvällsmat. Göran åt sill och jag en norrländsk delikatess. Jag vet att många säger ”usch och fy” men jag har inte ätit detta på 5-6 år så nu längtade jag faktiskt.

Vi tog en sväng in på Tranåsmässan i Parkhallen. Där såg jag denna skylt. Vi kan väl konstatera att det blev ett rejält syftningsfel. Man får väl gå dit och tappa bort garderobsbrickan emellanåt, så man får nån hundring

I torsdags kom vår yngsta dotter för ett helgbesök. Så roligt!  hon följde med oss på en Gospelkonsert med Samuel Ljungbladh i går kväll.  Oj vilket drag det var!

11 reaktioner till “Veckan som gick

 1. Jag håller med, veckorna rusar bort i ett högt tempo. Jag gav surströmming till mullsorken i trädgården, i förhoppning av att han skulle ge sig iväg. Det verkade i stället, som att han åt upp dem, precis som du.
  Kram

 2. Det brukar vara drag när det är gospel. Så härligt 😄👍🏻. Våra surströmmingsburkar väntar hemma på oss 😆 Kram

  1. Han är verkligen superduktiga och gospel är ju gladmusik.
   Ni har ju kunnat tagit med en burk på er resa och öppnat nånstans där nere. Då kanske ni fått många nya campingvänner 😀
   Kram

  1. Det är inte lätt att skriva rätt. Och det här med särskrivningar ser jag också ibland och det kan ju bli vansinnigt tokigt 🙂
   Krya-kram

 3. Surströmming är gott! Fast i rätt miljö… Har testat att äta det i Spanien (finns att köpa i den skandinaviska affären tvärs över gatan) men det blir inte riktigt samma sak. 🙂

  Haha! Älskar skylten! Där får dom nog inte tillbaka sina brickor så ofta, skulle jag tro… 😉

Kommentarer är stängda.