Nyköping 

Igår kväll for vi iväg till Nyköping. Den första ställplatsen var fullbelagd så vi åkte till östra hamnen istället. Där fanns det plats både för oss och våra vänner från Uppsala. Det kom en regnskur när vi åt en varsin pizza till middag. Sedan somnade vi skönt men vaknade strax före halv fem av rejäla skottsalvor. Vem som sköt och varför vet vi dock inte men det kändes väldigt olustigt med skotten och några bilar som varvade. Efter ett tag somnade vi iallafall om en stund.

Efter frukost tog vi en promenad in i Nyköping och runt Nyköpingshus.

Det blev en fika på stan, vi kikade i några butiker och så hittade vi en bra sushirestaurang så vi köpte med oss lunch som vi sedan åt vid hamnen. 

Vi hade inte lust att stå kvar där vi stått, så vi kollade den andra ställplatsen igen men den var fortfarande full. Vi har därför åkte till golfbanan i stället. Här har man ordnad ställplats med el. 

4 reaktioner till “Nyköping 

    1. Förhoppningsvis var det ingen som blev skadad. Men det är kanske en onödigt spännande stad för tidigt söndagmorgon vaknade vi av en redig smäll, som om nån sprängde något.
      Kram

Kommentarer är stängda.