Norrut 

Igår fredag, släppte vi på handbromsen och lät husbilen rulla norrut efter jobbet. Jag började med ett stopp i Mjölby för att fiska upp käre maken. Sedan knappade vi in gps:en på destination Karlbo. Där väntade bästa Syster Yster med man som bjöd på mycket god middag hemma hos dem.  

En härlig kväll och förmiddag!  Sedan rullade vi vidare, upp till Borlänge. Ett besök på Norra Backa handelsområde och sedan hem till K&M. Där väntade sillunch i paviljongen. Sedan tog vi en promenad till Mellsta där vi kollade på Blårök som hade sin årliga moppecrusing. Blårök är verkligen helt rätt namn på det hela!  Host host…..  Kul att se unga tonårstjejer och gammelfarfar sida vid sida på veteranmoppar. 
Nu blir det middag och uppdatering på vad som hänt sen sist

9 reaktioner till “Norrut 

  1. Jag skulle gillat både god mat & mopedrally. Jag körde själv 1800 mil på tre år, med min vita Cresent -62. Bland annat en resa till Göteborg och en resa till Örebro. På Moped! Det tog bara åtta timmar enkel resa!
    Kram & Må gott!

  2. Trevligt att återvända hit upp förstår vi,längtan blev för stor 🙂
    Här blev det inget Mellsta p.g.a. börjat jobba igen 🙂

    Ha det gott o njut….Kram

Kommentarer är stängda.