Kvar i Borlänge 

Vi blev att stanna på Biltemas ställplats i väntan på att Elin skulle komma hem från sitt helgäventyr. Det blev lite shopping på Norra Backa innan det blev lunch med Elin. Hemma hos henne blev det fika och eftersom Göran hade en innestående födelsedagspresent att fordra så bjöd hon oss på Sushi. Innan vi åt sushi, så tog vi en promenad runt centrum. En del är sej alldeles likt, annat har förändrats.

Så goda de är, sushi från Sushi Lovers

5 reaktioner till “Kvar i Borlänge 

    1. Hihi Det kanske är som musslor, Matts Det är mycket godare än man tror. Göran har inte alls gillat sushi men provat nån gång. Men plötsligt händer det! och det var han som önskade kvällens meny
      Bölängekram

  1. Sushin såg fin ut med fyllningen i rullarna. Tyvärr är vi inga älskare av sushi, har försökt ett par gånger men det vill sig inte.
    Kram

Kommentarer är stängda.