Tranås Crusing

Helgen har verkligen varit trevlig. På fredagskvällen kom Ida och hennes Daniel. Och som sig bör blev det god middag. Vi mumsade på kräftor, västerbottenpaj och våfflor&korv. Våfflor&korv är väl Mockfjärds nationalrätt och inte alls så tokigt som det  låter

Lördagen då. Vi cyklade ner på stan till kl 11 och fick denna gång lyssna på The Band of Her Majesty’s Royal Marines från Storbritannien. Det var mäktigt.

Sedan tog vi oss en titt på bilar. Det ena ekipaget efter det andra glänste i solen. Så många timmar ägarna har lagt på att putsa och polera. Det blänkte så det nästan var svårt att ta kort, eftersom solen gjorde solkatter i skärmarna

Sen cyklade vi hem en stund och Ida och Daniel lagade en jättegod, lite försenad, födelsedagsmiddag till Göran. Lite senare på kvällen cyklade vi tillbaka till Storgatan och kikade på själva crusingen. Tyvärr kom det en del regn och bilderna blev därefter. Man hade måst´ cabbat upp och i det fall där det inte fungerade körde man med parasoller…. Den ena bilen efter den andra mullrade förbi och många hade både tidstypiska kläder och rock´n´roll musik som dånade. Stämningen var hög trots regnet 11
DSC_2913
DSC_2914

 

8 reaktioner till “Tranås Crusing

  1. Ser jättetrevligt ut. För mig som växt upp med ”gammal bråte”, lockar sällan det gamla, inte speciellt mycket på mig. Jag lockas mer av nya moderna fordon. Dock gillar jag gamla lastbilar och traktorer jag riktigt mycket. Jag såg att det fanns med i kortegen.
    Kram

  2. Vilka härliga bilar! Gillar det rosa ekipaget – haha! Bilen är ju nästan större än den gulliga husvagnen 🙂

    Härligt! Lite trist med regnet bara… Men det verkade ju inte störa så mycket trots allt 🙂

Kommentarer är stängda.