Men jag är ju inte gammal! 

I somras på vår sommarsemester fick vi oss ett litet skratt en dag.  Käre maken köpte en biljett och fick 25% rabatt eftersom han passerat 60. Jag fnissande glatt eftersom jag är måååånga år yngre. Men idag blev jag tyst. Surfade runt för att kolla telefonabonnemang och hamnade på Comviqs sida. Jag har visst också kvalat in i kategorin Senior. Hur sjutton gick det till?!


10 reaktioner på ”Men jag är ju inte gammal! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.