Tranås laddar

Tranås laddar för en fullspäckad helg. Lördagen startar med en världsberömd Musikkår från England. Den 60 man starka kåren startar sin parad på Storgatan kl 11.00 Sedan tar jänkarna över.  Det blir bilutställning, rock’n roll, marknad och på kvällen kommer alla fordon att långsamt mullra i Crusingen. Det blir fullt upp med andra ord

7 reaktioner till “Tranås laddar

  1. Det skulle jag gärna uppleva! Tyvärr är husbilen utlånad till sonen med familj, som åker till Göteborg idag… men det ser väldigt trevligt ut!
    Ha det gott!
    Kram

    1. Nu set det ganska bra ut. Åtminstone med uppehåll och lite solsken. Arrangörerna hoppas dock inte på för bra väder för då finns det risk för alldeles för många fordon i Crusingen. Ifjol var det 2000 bilar och det proppade igen stan helt….så lagom är bäst
      Kram

Kommentarer är stängda.