Översättning 

Jag börjar nu mitt lilla pluggande. Kanske jag har lärt men lite mej än jag kan idag, till nästa sommarsemester. Nu vet jag att Google översätt är oftast väldigt inkorrekt.  Och det är väl bara att kika på ovanstående exempel. Visst har vi många uttryck från engelskan men detta tar nog priset. Sån tur att jag fått en bra lärare så kan slipper använda översätt framöver

9 reaktioner till “Översättning 

  1. Bra gjort & Lycka till! Jag talar nästan flytande franska, med min iPhone som tolk. I framtiden, sa Niklas, kommer människorna inte behöva gå så mycket i skola, allt finns på nätet!
    En kram idag och en kram i morgon

  2. Haha! Som med det mesta på nätet, man måste ta det med en nypa salt. Men du vet väl att man själv kan bidra med översättningsförslag. Det brukar jag göra när jag tycker det blir alltför tokigt.

    1. Jo nog är nätet ett spännande ställe 😉
      Jag såg att man kunde det, men detta var så tokigt att det fick vara kvar. Vi måste ju få skratt lite ibland 😁

Kommentarer är stängda.