Finbesök 

Vi hade bestämt oss för att stanna kvar i Hätte, denna helgen.  Då blir det naturligtvis extra roligt med finbesök. När solen sken som mest, rullade det in en stor Kabe.  Och bakom ratten satt Matts Torebring och hans Birgitta.  De hade bokat platsen bredvid oss. Så roligt att träffas igen, det är ju ett tag sedan. Men även om det var ett tag sen, så känns det som igår. Du vet, så där som det känns med goda vänner.

15 reaktioner till “Finbesök 

  1. Oj, finbesök, det var att ta i. Vi är ju bara före detta bonddräng och bondpiga min Birgitta & jag. Roligt var det i alla fall, att komma och hälsa på och framförallt se att ni mår gott.
    En kram till

  2. Kul att få besök sådär …men när ska dom byta sig en riktig bil då ? En carthago ;-)..fniss. Kramen till er fina vänner

Kommentarer är stängda.