Monglian Barbecue

image

I kväll provade vi mongolisk mat på en av stans restauranger. Till förrätt åt vi kycklingspett. Varmrätten fick vi bestämma själv Man fick välja mellan nötkött, kyckling, fläskkött,  crabfish, räkor, musslor och bläckfisk. Eller ta av allt. Det tillsammans med grönsaker och äggnudlar samt en massa olika såser tillagades sedan direkt av kocken. Det var jättegott.  Sedan avrundade vi det hela med lite friterad banan och glass.

14 reaktioner till “Monglian Barbecue

  1. Mongolian barbeque är gott, men oftast tycker jag att det är svårt att välja sås/kryddning och sen blir det inte lika gott som jag tänkt mig, haha 😉

  2. Ser gott ut och d är trevligt när det tillagas direkt, i stället för buffe, tycker jag.
    Kram

    1. Buffe tycker jag passar bäst på en lunch. Till middag vill jag ha nåt annat lite mera ”exklusivt”
      Kram

Kommentarer är stängda.