Musöron

Redan mitten på april och det känns som om tiden rusar iväg med hur hög hastighet som helst. Alla helger är i princip inplanerade hela vägen fram till vi åker på sommarsemester. Nyhetsmedia skriver om att vi haft den varmaste mars på 136 år och det kanske stämmer. Vi har i alla fall fått se musöron på björkarna i helgen. Poff sa det- och så blev det grönt. Både värmen och det regn som kommit bidrar väl, både och kan jag tro. Med denna takten, har vi väl fullt utlovade träd nästa helgbjörk

 

6 reaktioner till “Musöron

  1. Visst är det mycket denna tiden. Det går såååå fort och innan vi vet ordet, av har vi parkerat i södern. Men så gröna björkar har jag inte sett hos oss ännu. Kram

  2. Men kära söta. Här hos oss har vi haft det så kallt i helgen. Men ett välbehövligt regn kom i alla fall.

  3. Men så härligt. Hos oss snöar det idag. Blir spännande att åka på husbilsträffen nästa helg…när allt slår ut så grönt hos er. Hoppas jag klarar mig från astma attacker 🙂 Härligt med sommar:) Kram

Kommentarer är stängda.