Förnyelse

Eftersom det är första dagen på resten av mitt liv i dag, så blev det lite förnyelse. Jag har kikat ett tag efter nya bestick, eftersom jag är så otroligt trött på de vardagsbestick vi har. Dom har hängt med sedan 1979 eller nåt sånt…  Jag hittade en mycket fin design, men då var det schweiziska bestick och finns inte här hemma. Efter ett idogt sökande på nätet hittade jag några butiker som säljer just dessa bestick, men då i Schweiz. Och dit kommer man ju inte var dag precis… Avantgarde

Jag gillar designen och har haft lite svårt att se några alternativ. Men idag landade ett par kartonger i mitt knä. Käre maken har hittat ett ”svenskt” alternativ (som jag faktiskt godkänt) Det är Genses Casual Jenka. Designen är helt OK och de är sköna att hålla i .Gense JenkaDe har också en svängd kniv och inte en ”rak traditionell” så detta får bli mitt vardagsbestick. Iallafall fram till dess jag hamnar i Schweiz  nästa gång . Grattis till mej som fått en sån bra födelsedagspresent

10 reaktioner till “Förnyelse

    1. Maten blir liksom lite godare om det är fint dukat och man trivs med både porslin och bestick 🙂
      Kram och Tack

Kommentarer är stängda.