Flytt till Cap d´Agde

I morse lämnade vi Marsellian-Plage och camping Charlemange. RochelongeVi har förflyttat oss något söderut, till Cap D´Agde och camping Ronchelounge. Denna lilla camping hittade vi i fjol och vi trivdes väldigt bra. Därför återvänder vi. Den ligger bra till, med cykelavstånd både till köpcentrum och Agde och något kvarter från havet. Innan vi kör in på campingen bunkrar vi lite på den grymt stora varuhuset Hyper U. Hper u inne1 inne2 TårtorDär inne finns precis allt! Det blev lite mat, desserter, fikabröd och en förpackning Aktivt Kol att ha i kylen. Aktivt kol tar bort den stinkande lukten som de goda franska ostarna sprider omkring sej 😉

Vi köpte också några Macarons och varsin Tarte till fikat Macarons TarteMed magen full med godsaker cyklade vi ner till stranden och lyssnade på vågorna och kände hur solen värmde. Det blev även en stund under parasollet – i skuggan. Det känns skönt att gårdagens regn var kortvarigt och att dagen bjudit på ett underbart väder.

 


10 reaktioner på ”Flytt till Cap d´Agde

  1. Haha Det var ju kul 😃Det finns ju lite att välja på där. För nåt år sen när vi var där, blev det datastopp i kassorna så ingen kunde betala på en dryg halvtimme…. Det blev ganska långa,, irriterade köer.

  1. Du där kunde man gå vilse – eller handla alldeles för mycket 🙂 Och inte bara mat, utan också TV-apparater, kläder skor och husgeråd. Och el-grejor 😉
   Kram

  1. Att ha nära till allt är ju skönt, å andra sidan är det lätt att gå och småhandla lite då och då istället. Nåja – huvudsaken är ju att man hittar det man vill ha 🙂
   Kram

  1. O ja! Här finns det väldigt mycket som är gott!! Och motionen – ja vi tar oss från husbilen till stranden och tillbaka igen Och dessutom kanske en tur till poolen…. Tror du det räcker? 😉
   Kram

Kommentarer är stängda.