En mellandag

image

Idag har vi haft det molnigt hela dagen men ändå skapligt varmt så vi har suttit och läst och haft det bra ändå. Tills för några timmar sedan. Då öppnade sej himmelens alla portar och regnet vräkte ner. Tillsammans med åska och blåst. Vi stängde in oss och fortsatte läsa lite i godan ro

Strax därefter såg vi hur grannens matta började flyta omkring. När vi tittade ut var vi helt omringad av vatten och regnet har inte avtagit. Jag hoppade i bikinin och gick ut. Vattnet nådde mej upp på vaderna och lite längre upp på gatan såg jag hur det forsade in ännu mera!  Slängde in elkabeln och skyndade oss därifrån. Nu var vattnet ca 3,5 dm högt. Vi kom upp på asfalt och lite höjd så det gick bra, men damerna i receptionen flinade lite när jag kom in, i bikini, genomblöt medan åskan dundrande och frågade vilken annan plats vi kunde få.

Nu står vi på andra delen av campingen och här är det högre så inga tomter ligger under vatten på samma sätt. Lite pölar, det är allt. Slutat åska har det också så nu blir det bara bättre och torrare.

10 reaktioner till “En mellandag

  1. Hu så så fruktansvärt hemskt ni har det. Skönt att bo högst uppe på en terass som vi gör. Vi hade blixt och knall så det skakade i husbilen i samma sekund. Grannarna nedanför oss får vårt regnvatten. Kram

  2. Huh vilket rysligt väder! Vi har faktiskt också blåst och (en aning) regn idag. Inte sådär mycket dock, och det är ju varmt ändå! Hoppas ni får bättre väder snart!

    1. Tack – har förflyttat oss till Cap d´Agde idag och vädret har inte kunnat varit bättre. Efter regn kommer ju solsken – alltid 🙂
      Kram

  3. Ha ha ha tråkigt väder ni har just nu, men underhållande läsning 😃
    Hoppas ni får det bättre snart. Just nu är det inte så dumt i Sverige! För en gångs skull!! Är i Norje 23 grader och sol! ÄNTLIGEN!! Ha de gott ☀️

Kommentarer är stängda.