Camping Le Rochelongue

Camping Le Rochelongue **** tycker vi ligger väldigt bra till här i Cap d´Agde. Campingen ingår i ACSI-systemet och har nummer 2171. Campingen har det man behöver – bröd, pool och enklare rätter. Kanske man tycker att det var väl lite, men inom både gång och cykelavstånd finns ett mycket stort utbud av både butiker och restauranger. Och så havet förstås. Förmiddagen tillbringade vi på stranden 0
Under eftermiddagen satt vi i skuggan och lyssnade på lite ljudbok, fikade och hade det allmänt gôtt. När solen gick i moln framåt kvällskvisten, tog vi en liten cykeltur till ett köpcentra ett par tre kvarter bort. Inte så jättemycket folk men vi kom på att det är söndag och lite för tidigt för middagsgästerna att ge sej ut. 1 2

Vår plats på campingen är rymlig och har även lite skugga – det är faktiskt skönt

3

Ganska tomt med folk på köpcentrat

4Vi provade Churros, som fick tankarna att gå till Struvor som min mamman bakade när jag var barn


10 reaktioner på ”Camping Le Rochelongue

  1. Det sista såg gott och sliskigt ut, det har vi inte sett hos oss. Däremot har vi köpt fina jordgubbar flera dagar. Det brukar vi inte vara bortskämda med. Kram & Ha det gott

  2. Riktigt prisvärt med ACSI-campingar! På Korsika finns några, men inte jättemånga. Dessutom börjar vi närma oss högsäsong… Fast just nu har vi hittat en ställplats flr 13,50 där fritt wifi ingår, så det är bra! Churros provade vi i Spanien. Inte riktigt vår grej kan jag säga…

    1. ACSI är jättebra tycker vi. Denna camping kostar 12€ och har fritt Wi-Fi. Vi kan väl säga att musslor är godare än churros, eller hur 😉

  3. Vad fint ni har det:) Kan tänka mig att det är skönt med en lite skuggigare plats om det är varmt. Churros ser ut som nåt våffel liknande 🙂 Vet inte om dom smakade likadant. Är det så är dom goda…några stycken…med mycket socker:) haha. Kram

Kommentarer är stängda.