Campingkrasch inleder säsongen

Campingkrasch i Mantorp inleder säsongen   Sveriges största återförsäljare av husvagnar och husbilar har försatts i konkurs. En hel koncern med sammanlagt nio företag har dukat under. Det kan jag läsa på Corren.se idag.
Mobile living group Sweden AB i Mantorp, var moderbolag i den koncern som fram till i fredags var störst i Sverige på att sälja husvagnar och husbilar. De nio bolagen har försatts i konkurs på egen begäran. Konkursansökan är undertecknad av ägaren Mikael Colebring som anger att företagen är på obestånd.

Ett av de nio bolagen är Östgöta Camping-gruppen i Mantorp som i sin tur har försäljningsställen även i Falkenberg, Malmö, Haninge, Upplands Väsby och Borlänge. DSC_0096


7 reaktioner på ”Campingkrasch inleder säsongen

  1. Hej Inger och Lars. Kul att ni hittat hit 🙂
   Det är tungt när det går ”åt pipsvängen” Vi får hoppas på en bra konkursförvaltare och rekonstruktör så det kan bli lite fart igen.
   Ha det bra ni med!
   Anette

 1. Vi har köpt fem nya husbilar av Östgöta Camping. Varje gång har vi gjort affär med dåvarande vd. Varje gång har han talat om hur bra företaget går och hur mycket likvida medel som bolaget har. Så slutade de att sälja Kabe för två år sedan, samt tog in nya ägare. Inte så konstigt att det inte gick bra längre. Kram & Solsken

 2. Nej ! Va hemskt. Känns nästan som när våran husbils firma Camp 4 you brann upp. Hemska tanke. Så tråkigt, just när sommar säsongen är på gång. Stackars dom och stackars personalen. Kram

Kommentarer är stängda.