Vasaloppet

Vasaloppet har gått av stapeln. I år – som alltid- följer jag det från TV-soffan. Det är roligt att se dessa kämpar och naturligtvis ska en svensk vinna. Det spelar inte så stor roll vilken, bara det är en svensk. När det gäller vasaloppet är jag superpatriot. I fjol blev det ju tokigt när det kom en norrman och knep första platsen. Och i år blev det precis lika tokigt! Vad är det här?! Vad har hänt? Nästa år måste det bli rättning i leden och Sverige ska vara först under målskynket igen.

Screenshot_2015-03-08-12-49-22


5 reaktioner på ”Vasaloppet

  1. Traditionen med den första söndagen i Mars bröts i år, eftersom det då skulle kolliderat med VM i Falun
   Kram

 1. Visst var det synd att inte någon svensk vann!
  Men Norge har många bra skidåkare!
  Sverige kommer igen nästa år som sagt 🙂

  Ha det gott i Solen/Kram

Kommentarer är stängda.