Slapparhelg

Helgen har gått i ”slapphetens” tecken. Vi har tagit det lugn och inte gjort många knop. Man behöver ju det också ibland. Igår, lördag, kikade vi lite på vad Bygg Om Butiken har att erbjuda när det gäller kök och golv. Vi planerar ju att bygga om köket i lägenheten och det kan vara bra att inhämta lite olika alternativ. Så får vi se vad det blir i slutänden. Vi var också ut till Hätte Camping och tittade till husbilen, som står där på sin säsongsplats. Nog börjar man bli riktigt sugen på att flytta ut dit igen – och när det blir köksrenovering har vi ju ett bra boende som alternativ. Vi passade också på att mäta lite på husbils-taket, för vi planerar att sätta på solceller i vår. Vi var till och med så lata att vi inte orkade laga mat, utan besökte Golden Thai och åt riktigt goda sushi. HB shushi


7 reaktioner på ”Slapparhelg

  1. Tänk om husbilar kunde tala och sjunga, då hade den låtit så här: Kom och ta mig långt härifrån, klapp, klapp, långt härifrån…Vårkramar från Aneby

  2. Visst måste man få vara lat o bara slappa. Men nog drar det i husbilstarmen också. Men det kommer oxå 🙂 lycka till m köket. Kraam

  3. Härligt med en slapparhelg,jag har Söndagen som vilodag! 🙂
    Solceller är perfekt,det har vi haft på varje Bobil 🙂

    Ha en ny Underbar vecka/Kram

Kommentarer är stängda.