Löttorp och försenad födelsedag

Under förmiddagen lämnade vi Kårehamn och fortsatte en bit längre norrut, på Öland. Målet för dagen var Löttorp
Gryning

Gryning i Kårehamn

Huset

Eftersom Göran fyllde år för några dagar, sen så tänkte jag bjuda på en riktigt god middag. Därför blev det ganska enkelt när vi hamnade på Öland. Här finns det ju hur mycket god mat som helst. (Fast det gör det överallt…) Nåväl, till idag hade jag bokat bord på Lammet & Grisen i Löttorp. Det är första gången vi besöker restaurangen, men definitivt inte den sista. Här finns grillbuffé av Lamm och Gris och mängder av tillbehör, sallader, såser, röror
Grisen

En helstekt gris är på gång. Den snurrade runt, mitt inne i restaurangen.

Göran

Göran har lastat på och jag tror vi åt så magen stod i fyra hörn. Det var så jättegott! Grattis älskling!!

Kocken

Kockarna hade fullt upp med att skära köttet till alla gäster. Man gick bara fram och talade om vad man ville ha, så skar de lagom stora bitar och serverade oss.

gubbar

Till dessert valde vi marinerade jordgubbar med glass. En perfekt avrundning på en jättegod middag. Nu kommer vi att sova så gott på restaurangens parkering, där man får övernatta med sitt campingfordon när man kommer hit och äter.

12 reaktioner till “Löttorp och försenad födelsedag

 1. Stort Grattis Göran & Grattis till att ni hittat till vår favorit. Under 40 år (Start 1974) har vi varit där, kanske med undantag något enda år, och bara njutit av stämningen och den goda maten. Nu förstår ni säkert, varför vi återvänder år efter år. När ni kommit så långt upp på Öland, missa inte en natt i Nabbelunds ställplats. Stora Grattiskramar från Birgitta & Matts.

 2. Ja det stället lär vi besöka nästa gång vi besöker Öland !!
  Gäller att vara ordentligt hungrig då bara !!

  Ha det gott o njut på Öland/Kram

 3. Den restaurangen har vi hört mycket gott om!
  Får vi allt försöka få in i planeringen!
  Grattis till Göran i efterskott!

  Kram

 4. grattis i efterskott Göran.
  Restaurangen verkar så trevlig. Vi funderar på att köra ner till helgen men nu är det IronMen i Kalmar, så vi blev lite tveksamma om vi kommer över bron när cyklisterna ska dit! Vi får se hur det blir.
  Kram

Kommentarer är stängda.