Böda

image

Efter en ganska seg morgon, med lätt frukost, for vi vidare norrut, på vår Ölandsturné. Vi gjorde ett stopp vid Nabbelund och ett vid Byxelkrok. Vi har väldigt blåsigt väder idag, så vi har letat lä. Den hittade vi inte på ovan nämda platser så vi for vidare över till Böda Hamn. Här står vi bra, då bilen läar. Utsikten är hur härlig som helst. Ställplatsen välordnad. 140:-/natt utan el och tillgång till dusch VC och tvättstuga. Här finns fiskbutik och restauranger. Just nu är vi nästan 30 husbilar här. De flesta svenska men även många tyska. Vi kommer att vaggas till sömns av vinden om den inte mojnar innan kvällen. Vi är ju på Solens och VINDARNAS ö 🙂


9 reaktioner på ”Böda

  1. En vinterfredag eftermiddag, för ett par, tre år sedan, när vi fått så mycket snö, att jag fick be en bonde på gatan, komma med sin stora traktor och röja snö, för att vi skulle komma ut med våran Kabe. Då ville vi komma bort från snökaoset. Vi körde till Böda Hamn. Där höll isen på att smälta, det rann smält snö i en vårbäck. Det är ett härligt minne. Missa nu inte lite bakelser, fruktbröd, pariserbullar och mycket mera i Kaffestugan i Böda. Kram & Må gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.