Upp genom Frankrike

image

Vi lämnade Medelhavet bakom oss och valde gratismotorvägen A75 från Beziers till Clermont Frerrand. Vi gar hittills inte kört en meter motorväg och det har fungerat övet förväntan. Målet för söndagen var ställplatsen i Digoin. (N46°28’48” E3°58’12”) Här stod vi precis vid Loirefloden, mitt i byn. Gratis. Tillgång till wc el tömning mm fanns normalt men just nu avstängt för ombyggnation.

Efter lite tankning av både bil och kyl fortsatte vi upp till Luxemburg.  Här hade vi sett ut ACSI camping 523. Vilket felval! Vår tanke var att se lite mer av landet eftersom vi alltid bara susat förbi på motorvägen. Campingen ligger förbi bun Larichette som vi knappt kunde köra igenom då det var då trångt. Väl här var hälften av de utlovade faciliteterna öppna. Snea platser, mörkt och skuggigt. Så det som skulle bli en ny upplevelse blev verkligen det…. Nu drar vi vidare till bekanta ställen i Tyskland.

7 reaktioner till “Upp genom Frankrike

  1. Nya upplevelser de som ibland blir till besvikelser också… som den i Luxemburg… man vet aldrig i förväg – den kunde ju ha varit ett toppenställe…
    Ha det gott… kör försiktigt!
    Kram

  2. Välkomna hemåt igen! Glöm inte att lägga in sol o värme i bakluckan. ..där är ju plats eftersom jag är härhemma 😉

  3. Är du före eller efter oss nu? Vi var i Luxemburg i går förmiddag. Jag hade inte en aning om att du är oss i hälarna. Kanske hittar du oss i Esse? se min blogg. En stor kram från oss

  4. Synd med Luxemburg. Min dotter bor där vilket fått oss att dels se staden/landet, dels hitta bra camping och ställplatser. Det är ett underbart ställe i Europa, tyvärr far många ”värdshus förbi”. Böttre lycka nästa gång till alla som ännu inte upptäckt detta fantastiska lilla land!

Kommentarer är stängda.