Marseillan Plage

Vi har förflyttat oss ytterligare en liten bit norrut. Närmare bestämt 10 km ungefär (kortare fågelvägen) Till Marsellian Plage och camping Les Mediterrianées Beach Club Charlemange ***** Det är nu tredje gången vi besöker denna camping eftersom det är bra pris för en 5-stjärnig camping (16€/natt med ACSI) och den är mycket fin och välordnad. Bra tomter, mycket fräscha servicehus och allt man behöver inom gångavstånd. Butiker och restauranger kantar gatorna utanför. Pooområdet har byggts ut till i år och numera finns även en inomhuspool om vädret inte är så kul. Den har vi dock inte provat eftersom vi har fantastiskt varmt och skönt igen. Det var ju bara en redig skur häromnatten. charlemange11På stranden ligger vi och njuter fulla drag! 12Blomsterprakten på campingen är fantastisk, Häckar av Nerium, fina planteringar och rabatter samt välansade palmer och andra träd. 13 14 15 16Vår lilla ”paviljong” kommer till nytta mitt på eftermiddagen, då solen står som spön i backen på just vår tomt. Då sitter vi och lyssnar till Le Cigale, (cikadorna) som ”gnisslar” högt. Jag vet att en del tycker att de är störande, men jag blir glad av att höra deras oväsen 🙂

11 reaktioner till “Marseillan Plage

  1. Ja oftast är det ju så att ju fler stjärnor desto bättre. Men inte alltid. Har varit på någon fransk sk Municipalcamping som har varit helt suverän. De är ju oftast av mkt låg standard
   Kram

 1. Ni ser inte ut att lida så värst mycket! Härligt!
  Fortsätt njut!

  SV Det är nog dags för Kolmården, har hänt mycket där på senare år. Bara Delfinshowen är värd ett besök!

  Kram

 2. Fint ställe som vi också gillar. Visst är det hemtrevligt med Cikador…
  Nu har vi kommit till Sverige, så det ska nog bli ett blogginlägg ikväll.
  Ha det skönt!

 3. Ni rörde er runt i fina områden med härlig strand. Vi var där för ett antal år sedan och fricampade utmed stranden tillsammans med 70 stycken andra husbilar! Oj nu lockas jag till Frankrike igen, vi som inte har gjort upp någon reserutt ännu hihihi
  Kram

Kommentarer är stängda.