Rochelongue

1På camping Le Rochelounge, i området med samma namn, som ligger i Cap de Agde, hittade vi denna härliga camping. För endast 12€ per natt hade vi en stor tomt med vatten och avlopp, el och fina sanitärutrymmen samt pool och wifi. Att hitta campingar med ACSI-systemet är inte alls dumt. Denna har nummer 2023 i årets upplaga. (N43°16’45” E3°28’53”)  Campingvärden var sprudlande glad och hon var duktig på engelska. Och mycket mån om att vi skulle trivas. Ca 500 m från campingen fanns stranden samt ett centrum med många butiker och restauranger. Allt på gångavstånd. Och in till själva Cap de Agde hade vi kanske 10 minuter i ett lugnt cykeltempo. Om du vill, kan du klicka på bilderna så blir de större.2Hamnen i Cap de Agde där mängder av båtar låg 3Cykelvägar och enkelt att ta sej fram, både på gator och efter stranden4Kan en sån här båt ligga i ”småbåtshamnen”?!5En mysig butik som bla sålde tvålar. Observera kranen mitt i bild som hänger fritt och vattnet som rinner ner i baljan under 6En hylla med härliga lavendelburkar och olika lavendelprodukter

7Vår stora tomt. Och närmast bild står våra vänner från Uppsala9Poolen var väl inte den häftigaste vi sett, men helt OK om man inte hade lust att guppa runt i Medelhavets salta vågor


4 reaktioner på ”Rochelongue

  1. Härligt ställe ni är på och underbart med värmen med !!
    Här hemma vete sjutton vart sommaren tog vägen 😉

    Ha det så gott/Kram

  2. Nästa år om vi får leva och ha hälsan, kommer vi troligtvis att starta vår semester i just detta området. Platsen vi valt ut är en Les Castel camping och har nummer 2007 i Acsi katalogen. Ha det gott på resan hem till Norden.

Kommentarer är stängda.