Regn

image

I natt kom det. Regnet. Och åskan. I flera timmar. Det kändes som om någon stod utanför med en högtryckstvätt. Allting ute är genomblött och sandigt eftersom sand och grus sprättat högt. Men efter regn kommer solsken, så vi får se när den kikar fram


5 reaktioner på ”Regn

  1. Vi har bara haft en åskskur vid klockan sju en morgon. Annars har vi haft mer eller mindre solsken varje dag i år. Detta trots att vi varit så nära Brittiska Öarna. Där bildas som bekant alla lågtryck som kommer till oss i Småland. Kram

  2. Vi hade en skur på sen eftermiddag, men sen har det ljusnat igen, men vi har dåligt med värme här i Finland. Ha dé bra! Elisabeth

  3. Hos oss skvätter det ofta nu för tiden. Och är kallt. Men där ni är,ska det vara sol…det tycker jag. 😉 Hoppas ni får fint snabbt igen. Kram

Kommentarer är stängda.