Cap de Agde

image

image

Vi har flyttat oss lite norrut och hamnat i Cap de Agde. Här har vi hittat camping Le Rochelounge. En 4-stjärnig camping, tillhörande ACSI systemet (nr 2023) Här bor vi på en mycket rymlig plats för bara 12 € per natt. Servicehusen är kaklade och klinkrade och mycket fräscha. Poolen inte så stor och havet 4-500 m bort.
Cap de Agde är för oss en ny bekantskap – en mycket trevlig sådan. Större än väntat och härlig gemytlig stämning.


10 reaktioner på ”Cap de Agde

  1. Välkomna till våra hoods! Regnvädret var verkligen formidabelt men värmen tog det i alla fall inte med sig när det drog förbi. Det har dessutom varit en torr vår och försommar här, så det var välbehövligt! Jag har två dagar kvar i Murviel innan jag flyger hemåt för en kort sejour. Hoppas kunna bila neråt igen nästa vecka, om allt går planenligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.