ACSI

Efter ett par dagar i Stockholm med jobbet, kommer jag hem och då väntar 2014 års utgåva av ACSI i postlådan. ACSI är en sammanslutning av campingar i hela Europa som ger ett lägre, enhetligt pris under lågsäsong. De båda böckerna, med alla campingplatser beskrivna, finns att beställa via CaravanClub eller direkt på nätet i ACSIs webshop. Totalt finns det 2739 st campingplatser att välja på. Med böckerna följer ett kort, som man visar i campingplatsens reception när man checkar in. Vilka tider ACSI-kortet gäller står beskrivet för resp campingplats. Likaså hur campingen ser ut, faciliteter etc och sedan betalar man 12,14,16 eller 18 euro. Vi har använt oss av detta system i många år och är helnöjda. acsi


5 reaktioner på ”ACSI

  1. Vi fick den också, fast den låg i ett par dagar innan jag hann med posten. Vi kommer att komplettera med Camping Cheque. Eftersom vi tänkt vara i Frankrike nästa år, tror jag den behövs på många Slottscampingar. Kram

  2. Det är billigt o bra med ACSI. När vi var till Skellefteå i höstas, såg vi att dom hade ACSI på dörren. Så vi trodde glatt att det fungerade där också. Men icke det? lite snopna blev vi. Dom var bara med o hade skyltningen på dörren? varför undrar vi? om rabatterna inte fungerade där…Kram:)

  3. Vi har varit NÄRA att skaffa ACSI vid ett par tillfällen, men lyckades inte här i Torrevieja (vi var sent ute, så att beställa via nätet var inget alternativ). Fast i år har vi ju inte campat en endaste gång…
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.