Ännu mera bakande

Eftersom det bakats en hel del här i huset, med vetemjöl och socker, så har jag idag gjort ett par glutenfria alternativ. Jag har bakat en limpa som blir väldigt god att rosta, eller äta som den är, samt en saffranskaka med kanelfyllning. Båda går under kategorin LCHF eftersom de inte innehåller vare sej vetemjöl eller socker. Jag försöker nämligen hålla nere både kolhydrater och gluten eftersom min kropp mår bättre utan. Båda recepten har jag fått från Mariannes LCHF Mat & Bak Receptet till saffranskakan hittar du här  och receptet på rostbrödet finns här2013-12-15 11.43.46 2013-12-15 11.44.02 saffran


8 reaktioner på ”Ännu mera bakande

  1. sv: Julskinkan är färdigkokt, så den kommer nog att klara sig i samma storlek ända fram till griljeringen. Efter griljeringen däremot… 😉

Kommentarer är stängda.