28 juni 2013

I morse lämnade vi Spanien för denna gång. Nu har vi vänt norrut och hamnat i Marsellian-Plage alldeles utanför Agde, i Frankrike. Vi kollade på några campingar utefter vägen som låg helt bortom all ära och redbarhet. Och efter så smala vägar att vi inte kunnat mött en åsne-kärra en  gång! För det kändes som om vi skulle kunnat gjort det. Under eftermiddagen tog vi därför ”ett säkert kort” och for hit till camping Les Méditerranées Charlemagne *****Charlemangepellar platsenpoolenrododendron

Här har vi en kanonplats, jättefin pool och mycket fräscha servicehus, allt till det facila priset av 16 euro/dygn. Inkl wifi 4 timmar per dag och det känns ju som om det räcker. Det finns blommor och plamer överallt. Vår plats är plan och rymlig. Vi har inte besökt stranden, eftersom det stormat ganska rejält och sanden har säkert farit omkring. En stilla eftermiddag vid poolen och en promenad utanför på huvudgatan blev dagens sysselsättning.

ansjovispizzaTill kvällsmat blev det hämtpizza. För första gången testar jag en med anjovis och ägg. Det var hur gott som helst! Läste på restaurangernas menyer och så att på ett ställe har dom Moules Frites och därför kommer det att bli morgondagens lunch. Vad den menyn mera består av, berättar jag imorgon. Ha en fin fredag, vart du än befinner dej, kära bloggläsare.


11 reaktioner på ”28 juni 2013

  1. Ni tycks återigen hittat en fin camping, dessutom till ett facilt pris. Ser fram mot en rapport om musslorna och menyn i övrigt. Kram, 3M

  2. Det är märkligt, när man skall ut till havet på Franska Rivieran, är det ofta småvägar så man kan bli helt förskräckt. Samma sak när vi låg på Camping Les Tamaris, Frontignan-Plage. Hur har ni hittat hit, sa en svensk familj till oss. Skönt att ni har det bra. Kram.

    1. Det är ju ganska nära och lite frestande men jag tror vi måste ”pinna på” om vi ska komma i tid till Kiel och färjan där. Hör av oss om vi ändrar planerna 🙂

      1. Jag fick till en lunchdate med semestrande vänner igår och istället för att vara framme i Murviel vid beräknade sextiden, kom jag fram vid midnatt… Så jag förstår om ni måste pinna på! Men det går ”fler tåg”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.