27 juni 2013

På morgonen lämnade vi l´Escala och for till Empuriabrava och camping Rubina Resort. Det var inte många mil mellan orterna och vi var framme före lunch. När vi checkat in, åt vi en snabblunch och tog fram cyklarna. För cyklarna behövs här. Det är väldigt lång till servicehuset (som får godkänt,precis som hela campingen-men inte mer) och så vill vi ju se alla kanaler som finns här i Empuriabrava. Det påminner om ett spanskt Fort Lauderdale (USA) Fantastiska hus och parkeringsplats för båtarna på baksidan av huset och parkeringsplats för bilen på framsidan. Det står förvånansvärt många tyskregistrerade bilar på uppfarterna så detta kanske är ett paradis för sol och båtälskande tyskar. Hur som helst så är det mysigt att se alla hus och båtar. Bild 224 Bild 230 Bild 233 Bild 237 Bild 239 Bild 241 Bild 247


10 reaktioner på ”27 juni 2013

  1. Vi har varit där flera ggr men har haft lite otur med vädret, kallt och blåsigt. Visst är det fantastiskt ställe och som de har byggt sina kanaler. Men som sagt man får nog ha en stor plånbok för att kunna bo där, och det verkar som det är mest sommarbostäder.
    Ha det fortsatt bra på er resa.

  2. Det är som du säger, påminner väldigt mycket om Fort Lauderdale i USA. Där har vi varit en hel del och också åkt på kanalerna en hel del. Mening är det, oavsett att man önskar att det vore lite mer inhemsk befolkning där också. Annars försvinner ju det spanska alltför fort. Kul att se dock. Kram3 M

Kommentarer är stängda.