17 juni 2013

Min vana trogen så gick jag ner till stranden i morse. Där var det nästan tomt eftersom de flesta spanjorerna jobbar idag. Dock var vågorna högre. Och högre blev de under dagen. På senare delen av eftermiddagen var de så höga att vi inte ens klev i för att bada. Det kändes för farligt. Kan förresten meddela att havets temperatur håller 21 grader. strand1 strand2 strand3
Till lunch for vi ner till vår favoritrestaurang, Alexandras, som ligger efter strandprommenaden. Även idag blev det en ”Menu del Dia” , dagens meny, för 10.90 euro. Till förrätt åt jag en Katalansk salladförrätt
Varmrätten blev en paella idag med. Här ser vi också hur det är att luncha med en annan bloggare 😉  Matts Torebring gömmer sej bakom sin kamera Paella
Till dessert blev det en Creme Catalan, den katalanska varianten på Creme Caramel dessertSå vi blev redigt mätta i dag med. Lite senare tog vi eftermiddagsfika med ytterligare ett svenskt par som anlände idag. Ett par från Jönköping vi träffade på camping L´Amfora för en massa år sen. Välkommen hit L & H 🙂


4 reaktioner på ”17 juni 2013

  1. Förstår att ni njuter av både sol,vågor och god mat. För att inte tala om trevligt umgänge. Ser så härligt ut. Men det går inte av för hackor här hemma heller. Sitter just nu ute på vår inbyggda altan och flämtar för det är nästan Spanienvärme här. Har fläkten på för fullt, men ändå har vi dryga 28 grader varmt härinne. Tur att vi har luftkonditionering inne annars är det svårt att sova. Men vi klagar inte utan njuter också, precis som ni. Ha det fortsatt skönt. Kramar 3 M

Kommentarer är stängda.