16 juni 2013

Efter en fin lugn morgon – med frukost i skuggan – gick vi ner till stranden. Det är så fantastisk vackert, med knallblått hav, grovkornig sand och klippor. Lite Kroatien-feeling faktiskt. Idag märktes det att det var söndag. Det blev nämligen ovanligt mycket folk .Men ändå inte så mycket, du vet så där, att känslan är att man ligger på grannens badlakan. Av nån konstig anledning så satt vi tre svenska par tillsammans 😉

Efter lunchen – som idag bestod av en kall öl och en bacon/getost-sallad – tog vi siesta under markisen. pic20130616133203_resized

Sedan blev det eftermiddagskaffe hos Matts och Birgitta. Jag tror faktiskt att de har fått campingens finaste plats med utsikt över ett fantastiskt Medelhav. En plats som även rymmer deras stora, fina och nya Kabe. Tiden bara sprang iväg (så där som den gör när man har jättetrevligt) och nu är det dags för ett dopp i havet igen.pic20130616174003_resizedKvällen kommer vi att tillbringa hemma men lite god hemlagad mat och kanske ett glas rött. Ha en fin söndagskväll – vart du än befinner dej


8 reaktioner på ”16 juni 2013

  1. Det verkar vara ett ganska skönt söndagsnöje ni har. Först gå och bada och sedan fika med vänner. Kan inte bli bättre. Men hur går det med spanskan? Ni måste väl öva lite på den också! ,Como esta! Ha en skön söndagskväll ni också. Här skiner solen, men det blåser lite för mycket tycker vi. Men det går att fixa i trädgården ändå. Kramar 3 M

  2. Ah vilken underbar resa med hela Europa framfor er! Underbar strandutsikt och god lunch, harligt!
    Kram!

  3. Jasså:-) då säger jag detsamma till er: Det ser inte ut som om det gått någon nöd på er heller:-) ha det fortsatt bra i värmen. Kramen

  4. Ser härligt ut! Här tampas vi med ogräs… och ogräs! Växer så det knakar 🙂
    Ha det fortsatt bra!

Kommentarer är stängda.