11 juni 2013 Frankrike

Startade i morse från camping La Colombiere som ligger några mil söder om Lyon. Närmare bestämt i St.Maurice-l´Exil. Ganska ospeciell, ok servicehus men en bra plats för husbilen.

colombiereEftersom vårt mål för dagen var Argeles Sur Mer, nära Spanska gränsen, valde vi att ta betalmotorvägen. Kollade lite på GPS:n och gratisväg skulle ta oss drygt 8 timmar medan motorvägen tog halva tiden. Därför  blev valet enkelt.

söderut

Efter lite inköp och påfyllnad i diseltanken kom vi fram hit till camping La Chapelle. Den ligger en bit från stranden och platsen vi fick var ganska skuggig. Servicehusen är OK, men inte mer. Utanför campingen ligger det många restauranger och butiker som säljer allt från märkeskläder till ”turistkrafs”

bouleNaturligtvis spelas det boule
strandStranden var ganska öde, väldigt bred och backig! Och vattnet – det var kallt. Men det blev ett dopp 🙂

6 reaktioner till “11 juni 2013 Frankrike

  1. Och jag som trodde det skulle vara varmt i vattnet vid den här tiden på året? 🙂
    Det finns många nya ställplatser, som har bättre standard än campingarna och dessutom är billigare. Sen är det ju så att många vill ha dusch och wc och då kan det variera ganska ordentligt. Själva använder vi våran egen dusch och toa 🙂
    Ha en fortsatt bra resa, det finns mycket att se i Spanien, om det är dit ni är på väg.,

  2. Jag har nog fått lära nig att hoppa över vattnet, istället för att hoppa i. Efter doppet i Sommen har jag haft värk i fötterna. Lika bra att vänta till det blir lite varmare. Skönt att det går bra för er på resan. När vi jobbat färdigt för dagen i morgon startar vi också. En stor kram.

  3. hu, modigt att ta ett dopp trots att det var kallt…jag badar aldrig under 27 grader…kliver nästan aldrig i en bassäng ens ( jo under protest om jag måste visa något)
    kramar

Kommentarer är stängda.