12 juni 2013 Spanien

I morse lämnade vi Frankrike och Argeles Sur Mer. For gratisvägen till Spanien via Le Perthus. Där var det trångt som vanligt, trots att vi var tidigt ute. Strax innan lunch var vi framme här i Calonge och camping Cala Gogo. Här har vi varit förut och vi trivs mycket bra här. Nu är bopålarna nedslagna och vi har faktiskt tänkt att stanna lite mer än en vecka. Och det är nästan rekord. Tror att vi var här 8 dygn förra året. Och som det känns nu kommer vi att slå det rekordet 😉

Eftermiddagen har vi tillbringar vid poolen. I skuggan – för det är varmt. Och så har vi (eller jag menar faktiskt Göran) lagat punktering på en av cyklar….

Har funderat lite på vad det är som gör att vi trivs så bra här. Jag tror det beror på att Servicehusen är fina. Stranden är helt underbar. Poolen kanon. Vänligt bemötande. Fina omgivningar. Och grannar från Holland vi känner igen från i fjol! Nära till alla restauranger och butiker i Platja D´Aro. Och imorgon kommer vänner från Uppsala vi lärde känna just här 2010. Och i övermorgon kommer nog vår bloggvän Matts och Birgitta Torebring Livslunken här är avspänd och jag anammar det spanska manãna.

1pyreeneernaVi lämnar Frankrike och ser snö på topparna i Pyreneerna

2utsiktUtsikten från vår plats
4platsHär står vi!
5poolEtt dopp i poolen svalkar jätteskönt
6varmtVi klagar inte! Kl 18.59 har vi 27.2 inne och 32.2 ute

15 reaktioner till “12 juni 2013 Spanien

 1. Ni ser inte ut att må så dåligt:) superhärligt med andra ord. Fortsätt så…jag är inte..avis..inte alls..:-) Kram

 2. Ni kom ner fort. Men har man begränsad semester så måste man ju utnyttja varje dag till det yttersta. Men så skönt att ni är framme vid målet. Såg att Birgitta & Mats också skulle komma till samma camping. De är väl på väg nu vad vi kan förstå. Hoppas ni kommer att träffas lite också. Och ha lite trevligt tillsammans. Nu hoppas vi att ni skall ha det riktigt och skönt. Temperaturerna är det inget fel på när man bara ska slappa. Passa också på att njuta till max nu när det äntligen är den efterlängtade semestern. Vi kollar hur ni har det med jämna mellanrum. Sköt om er! Kramar 3 M

  1. Vi ska bara koppla av nu och ”bra vara” Det behövs efter ytterligare ett års hårt jobb. Matts och Birgitta kommer hit imorgon om det det går som planerat. Ha det fin ni med. Kram

 3. Ser ju underbart härligt varmt o gött ut där nere,här regnar det hela dagen,tråkväder !!!
  Bäst och passa på när ni har semester att få komma till riktig värme.

  Ha en underbar semester och Midsommar….Kram

 4. Hur har jag kunnat missa att ni är iväg, jag som är inom Kors&Tvärs på min så gott som dagliga bloggpromenad?!? Ni ser ut att ha det förträffligt – kommer att följa er på den fortsatta färden;)

  1. Hihi sånt händer. Du har väl fullt upp med att planera din egen avfärd till Murvielhuset 🙂
   Men du är välkommen med på resterande resa 😉

 5. Vi hade som mest 31 grader när vi körde. När vi närmade oss Franska Rivieran sjönk temperaturen drastiskt till plus 24 för att sedan stiga när vi kom in i Spanien. Kram från plats 130.

Kommentarer är stängda.