Kvar i Hallstahammar

Idag har det varit aprilväder. Det enda som inte kommit är snö, annars har det varit alla årstider. Det har också blåst nåt enormt. Så vi har mest hållit oss inne i husbilen. Dock blev det lite cache-jakt i närområdet, mellan skurarna. Brasa blir det här i Hallstahammar också. Här är det så fiffigt ordnat att den finns på en flotte, ute på sjön. Då kan man stå runtom och alla ser lika bra. Ha en härlig Valborgsmäss, alla glada bloggläsare 🙂
slussDet strömmar mycket vatten genom en av alla de slussar som finns här i Hallstahammar
regnbågeOch så regnade det….
Bild 3Här står brasan som ska tändas i kväll

20092009 såg det ut så här när brasan tänts. Då var vi här med goda vänner och det var så varmt att vi låg och solade i bikini – det har vi inte kunnat gjort idag

11 reaktioner till “Kvar i Hallstahammar

 1. Vi önskar er desamma,ja som de har på en flotte har vi ju sett ett antal år !!
  Här hemma har det haglat o en del regnskurar med.

  Men snart så tar vi Bobilshelg igen,med bättre väder.
  Ha det gott/Kram

 2. Hoppas ni hade en trevlig Valborg trots laga temperaturer! Valdigt vacker natur!
  Kram!

 3. sådan där bra brasa var det i Malmö med när jag bodde där, de sista åren tände de den i Pildamssparkens damm. Riktigt trevligt och precis som du säger så ser ju alla på detta vis och ingen bränner sig 🙂
  kramar

 4. Varför ska man flytta sig när man trivs och tycker det är skönt. Vi orkade inte gå ner till brasan här hemma i år. Det var kallt och lite ruggigt och vi hade jobbat hårt här hemma. Dessutom blir det sammansök nästa år igen, skojade vi och sa. Det var nog första gången på många år som struntade i att vara på valborgsmässofirandet, men vi hade skönt hemma, blir så när man varit borta ett tag och man känner som man har så mycket att ta igen och göra. Då kommer tröttheten. Har dessutom inte haft tid med våra vänners bloggar och det gillar vi inte, men nu ska vi skärpa oss. Ni verkar ha haft en skön helg, och njutit av att äntligen vara ute med husbilen igen. Ha det så gott! Kram 3 M

Kommentarer är stängda.