Silvköparen, Sala

Efter att ha jobbat ett par dagar igen, har vi nu landat på Silvköparens camping, strax utanför Sala. Campingen drivs av Caravan Club och ligger mycket fint vid sjön. Här är trivsamt och servicehusen är helt OK. I morse upptäckte vi att det var en arbetshelg här på campingen. Alla ”säsongare” utrustades med krattor, kvastar och diverse andra redskap. Här har fejats och putsats hela dan. Och fint blir det. Och som tillfällig gäst är det väldigt skönt att vara just tillfällig gäst. Då slipper jag ju städa 😉silvkparenHär dammsugs minigolfbanorna


12 reaktioner på ”Silvköparen, Sala

  1. Njae – det hjälpte inte så värst – den lilla bollen gick sin egen väg i alla fall, när jag testade på eftermiddagen 😉 Kram

 1. Där har vi bara passerat flera gånger och aldrig tagit in ännu !!
  Kanske nån gång i framtiden för det ligger ju fint vid vatten..

  Ha en fin helg o lev Lyxigt 🙂

  1. det är väldigt fint vid sjön – klippor och sandstrand. Klart vi lever lyxigt – vi har ju en Carthago 😀

 2. Men nu tycker jag att det är dags att prova lite campingar norröver också:)) så vi kanske får ses. Testa lite mer mot vårt håll också:)) Kram

   1. Men vilket svammel. Snön är snart borta o hos oss finns inte ett mygg. Det har vi aldrig. Kom hit får du se😃

 3. Har bara passerat den och den ser fint ut. Har husbilsvänner i Salbohed och då blir det där vi stannar till.
  Trevlig helg
  Kram

 4. Håller med Maggan, det är tur att man inte är långliggare på en campingen. Städa har man som du säger nog av hemma än att göra det åt andra också. Vi stannade på en camping sista natten i Danmark på hemresan. Fick Mats att lovar att det var absolut sista gången. Det är förfärligt med en del campingar. Tur det finns undantag. Men det är inget för oss. Men ni hade det skönt. Kramar 3 M

Kommentarer är stängda.