Hotell-weekend

Vi har länge pratat om att vi ska göra nåt, bara Göran och jag. Nu har vi äntligen kommit till skott. Ett rum på Clarion Örebro är bokat och det blev faktiskt till min födelsedag. Ska bli skönt att vi också får åka iväg och bli lite bortskämda, och inte bara döttrarna som flackar och far både kors och tvärs…. Örebro är ju en trevlig stad med Svartån som slingrar sej genom centrala stan, Slottet och mysiga Wadköping. Så innan husbilssäsongen drar igång, skämmer vi bort oss med lite hotell-lyx. Så håll ut – i mitten av april kommer det nåt inlägg från vår lyxiga helg. Just nu önskar vi en trevlig helg – här och nu 🙂
karta
Bild


7 reaktioner på ”Hotell-weekend

 1. Oh, så trevligt det låter, det är väl kul och roligt att man kan åka ifrån ett tag och bara ta hand om sig själv tillsammans med sin käresta.

  Ha’ det så trevligt!

 2. Låter som en alldeles utmärkt idé 🙂 Man måste unna sig något avkopplande och lite lyxigt ibland – härligt!

 3. Visst är det trevligt att skämma bort sig lite och bara bli omhändertagen!

  Örebro är en trevlig stad!
  Ha en bra helg o
  Kram

 4. Åh vad härligt med hotell vistelse:) man längtar till man får gå upp o äta frukost i massor. Hoppas ni får det fint o grattis så här fr mej. Kram

 5. Får väl börja med att säga ett stort GRATTIS! från oss alla tre. Örebro är vår gamla hemstad, så vi tycker kanske inte det är ett ställe vi skulle välja i första hand, eftersom vi kände staden så väl. Men nu är det så länge sedan flytten därifrån och så många ställen däremellan så vi vet knappt var ”hemma” är längre. Men idag skulle vi inte vilja bo i Örebro av olika anledningar. Men en vacker stad är det och det finns mycket att göra där. Många fina restauranger, så man kan njuta av en sådan där härlig tvåsamhet, det är inte svårt. Hotellet ni bokat är ju relativt nytt och fräscht och ligger bra till. Fina affärer i närheten. Gå ner och titta på alla fina affärer på Kungsgatan hela vägen norr ut mot. Det är kul och ett brett urval. Så Wadköping och Stadsparken det är ett måste. Vad kloka ni är som gör en sådan här utflykt. Mysigt. Ha det riktigt skönt, och hälsa hem. Stora kramar från 3 M

 6. Till Örebro åkte vi för shopping vår och höst när jag var barn! För en liten degerforsunge kändes staden oändligt stor och spännande! Jag hoppas att ni får en riktigt fin lyx-weekend!

 7. Grattis! Vad kloka ni är, som åker bort på en weekend bara på tu man hand! Örebro är en underbar stad! Jag bodde och arbetade där under många år. Saknarden fortfarande i många sammanhang. Ha det riktigt gott och sköt om varandra! Kram!

Kommentarer är stängda.