Idag är det precis 1 år sen…

… jag började blogga här på wordpress. Ett år som har gett mej nya bloggvänner och fått mej att upptäcka många nya platser. Och aldrig kunde jag drömma om att få så många besök, här på sidan! Tack för att ni finns och vill läsa det jag skriver om  🙂

Eftersom solen gick i moln efter lunch tog vi en lite tur med personbilen, ut på ”det riktiga landet” I en liten by som heter St Skedvi finns Prioleva De levererar matkassar i närområdet och har en butik som kallas Visthusboden. Idag har Visthusboden också 1-årsjubileum. Här bakas bla Vikabröd som vi får smaka på, varmt, fortfarande mjukt och smöret smälter. Mums. Kul att se hur brödkakorna bakades i stora vedeldade ugnar. Tyvärr hade jag inte kameran med, utan nu får du nöja dej med en halvtaskig mobilbild.

På väg hem stannade vi på ett ställe och plockade årets första geocache. Nu när ljuset återvänder, lockar cachletandet rejält igen 😉

Bild 1
Bild


16 reaktioner på ”Idag är det precis 1 år sen…

 1. Visst ar bloggandet fantastiskt! Har lart kanna sa manga underbart trevliga manniskor via bloggen, flera som jag aven traffat IRL ocksa!
  Ha en fortsatt skon helg!
  Kram!

  1. Att via bloggandet få ta del av andra länder, seder och kultur är fantastiskt berikande. Tack för att Du visar ditt Dubai! Kram

 2. Tänk vad tiden rusar iväg. Kommer ihåg när du ändrade till din nya blogg. Är det ett helt år sedan. Men vi håller med, bloggandet ger så många positiva sidoeffekter. Som det här mes nya vänner som betyder väldigt mycket för oss, trots att vi ännu , tyvärr, inte har träffat dem. Men många har vi ju träffat på olika platser också. Vi får försöka att ordna något så vi också kan ses snart. Känns som vi känner varandra väldigt väl redan. Tycker om att läsa det du skriver om och du har alltid en värmande kommentar. Det känns så bra. Vi kommer att följa dig som en liten hundvalp, vad du än skriver om. Sköt om er och ha en skön söndag. Hos oss skiner solen och himlen är klarblå! Kramar 3M

 3. Grattis på 1- årsdagen! Visst är det fantastiskt det här med bloggandet… tänk så många trevliga bloggare det finns och visst är det fantastiskt så mycket man lär sig… om olika platser att besöka… om ställplatser… om campingplatser… om allt möjligt 🙂
  Är så glad att jag hittade hit till din blogg – alltid positiv och med många fina tips 🙂
  Ha det gott!
  Kram

 4. Grattis på WordPress-ettårsdagen! Ser fram emot många fler trevliga och matnyttiga inlägg från min husbilskompis i cyberrymden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.