Stilla morgon i solen

Innan jag börjar jobba idag, tar jag min kaffemugg och en tallrik med godsaker och sätter mej ute bredvid vår springbrunn. Det är lite kyligt än – det är bara +10 i skuggan – men solen värmer gott. Det blir en bra jobbardag men en sån skön start. Sen packar vi husbilen och framåt kvällen far vi. Vart? Ja det får du veta senare. Ha en bra fredag alla goá bloggläsare!

 

 


5 reaktioner på ”Stilla morgon i solen

  1. Den frukosten brukar vi också ta ibland. Vi steker ganska mycket bacon, så det räcker fler gånger, för att slippa oset. Gott är det, och nyttigt sägs det i vissa böcker vi läst och rättat oss efter!? Grädde också! Härligt i alla fall. Ha en bra dag! Kram 3 M

  2. Frukost kan vara det bästa som finns. Avnjöts här i murvielsk skugga i trädgården och aldrig smakar det väl så gott som utomhus en sommarmorgon – fransk sådan eller svensk spelar faktisk ingen större roll!

Kommentarer är stängda.